Call: 0878 666 354 | Email: info@deni11.com

За нас

ДЕНИ 11 ЕООД е основана през 29.9.2012  в гр.СОФИЯ.
Основната дейност на ДЕНИ 11 ЕООД е пчеларство , пчелина се намира в С. Боаза Махала Иванчевци на 35 км от Г.Севлиево и от Г.Априлци на 12 км разстояние .

Севлиево
Севлиево – Градът е разположен в Югоизточния край на Деветашкото плато, близо до географския център на България. Средната надморска височина на Севлиево е относително ниска около 200 метра. Севлиево е възникнал като военно – стратегически център през Х век. И днес е запазена мощна отбранителна крепост, построена на 3 км от сегашното разположение на града. Градът просъщесвтува до края на ХVІІвек, след което се утвърждава като център на турска административна кааза. В началото на 18 век Васил Левски създава първия революционен комитет.

 

Град Aприлци
Град Aприлци се намира в Северна България, в област Ловешка /200км североизточно от София, 500-600 м н.в., над 4000 жители/. Градът е разположен в подножието на връх Ботев – Стара планина, това го превръща в желана дестинация за почивка и отдих в планината. Априлци се разпростира в приказно красива просторна котловина с невероятна панорамна гледка. Известен е в българската история с героизма на балканджиите по време на Априлското въстание през 1876г. Градът се образува от сливането на четири села – Ново село, Зла река, Видима и Острец, в чест на 100 годишнината от Априлската епопея. Априлци е предпочитана туристическа дестинация и се намира на 32 км от Севлиево.