Call: 0878 666 354 | Email: info@deni11.com

Ябълков оцет 100 % натурален отлежал 500 мл

6.40 лв.

6-бр. стек 1 ЛТ – 7.00 ЛВ (за брой)

12 бр. стек 500 МЛ – 4.00 ЛВ (за брой)

Не съдържа консерванти .

 

Описание

„Болестотворните организми не понасят оргнично-кисела среда- тя ги убива!”

Акад. Болтов –Патриарх на руската
природосъобразна медицина

I. Елексир на здравето и дълголетието
В чаена чаша /150-200 мл/ с топла вода прибавете:
• 1 супена лъжица ябълков оцет „ ДЕНИ 11” , която постепенно може да увеличим до 2 суп. лъжици;
• 2 чаени лъжички пчелен прашец /полифлорен/;
• 1 супен лъжица пчелен мед –билков /при диабет -1 чаена лъжичка/;
• 15-20 капки спиртен разтвор на прополис.

Сместа се пие сутрин на гладно и вечер 1-1,5 часа преди лягане, като сутринта не закусваме и в 11.00 ч. изяждаме една ябълка.
За повишаване ефективността на този здравословен коктейл, редуваано изпивайте преди всеки отделен прием:
– или 1 ч. лъжичка зехтин- съчетанието между ябълковия оцет и зехтина е, че размеква и извежда оксалатните камъни от бъбреците и жлъчния мехур;
– или 1 ч.лъжичка ленено масло – омега 3,6,9 – ненаситени мастни киселини,нужни за профилактика и лечение на артритни и сърдечно-съдови заболявания;
– или 1 ч. лъжичка сусамово масло- съдържащо натурален калций,лецитин, цинк и магнезий-особено нужни при хормоналните промени свързани с климакса;
– или 1 ч.лъжичка тиквеномасло- омега 6,9 и елементите цинк и селен, необходими за профилактиката и лечение на простата при мъжете.

Този природно-здравословен коктейл от органични киселини, витамини, минерали, микроелементи и баластни вещества- органичен пектин, поташ и др; синтезира достатъчно количество гликоген, като енергиен запас на организма; нормализира киселинно-алкалния баланс, подобрявайки значително правилната метаболитна обмяна на веществата, пречиствайки клетките от свободни радикали и токсини ; активизира изгарянето на излишни мазнини ,намалявайки по естествен път наднорменото тегло ; спира склеротичните процеси по втвърдяване на кръвоносните съдове, изчиствайки атероплаките и запазвайки еластичността им; нормлизира кръвното налягане и укрепва сърдечния мускул; оптимизира дейността на отделителната система; подобрява състоянието на костно-ставния апарат; нормализира менструалния цикъл; регулира нервната възбудимост и укрепва имунната система на организма.

II. Употреба на органично подкиселена вода

Дневна доза: В 1,5-2 литра вода / в зависимост от килограмите / прибавете 3-4 супени лъжици натурален ябълков оцет „ ДЕНИ 11” и през 1-1,5 часа изпивайте по 1 чаша /150-200 мл/.
– Този допълнителен прием дава много добри резултати при наднормено тегло, хипертония /високо кръвно нлягане/,завишени нива на „лошия” –LDL холестерол, триглицеридите,липидите, както и за нормализиране на общата мастна картина на кръвта.
– При тежки заболявания свързани с инфекции и някои дегенеративни изменения в организма, като диабет, подагра, ревматоиден артрит,простатит и други инфекции по пикочно-половата система препоръчвам подкиселената вода да се прибавят 20-30 капки спиртен разтвор прополис.

III. По време на хранене

В чаша вода /150-200 мл/ прибавете 1 супена лъжица натуратен ябълков оцет „ДЕНИ 11” и пийте на малки глътки по време на хранене.
За разлика от обикновената вода, която не трябва да се пие по време на хранене, защото разрежда стомашния сок, по изследвания на японски диетолози, заради богатото многообразие на органични киселини, натуралния ябълков оцет е с консистенция подобна на стомашния сок и поради това при този прием:
– облекчаваме храносмилането;
– намаляваме апетита;
– подобряваме значително усвояването на калция и желязото.
Този прием дава много добри резултати по отношение на борбата ни с излишните килограми и при остеопороза!!!

Употребата на натурален ябълков оцет по горепосочените начини, препоръчвам и на относително здрави хора, с афинитет към природната хигиена, като един от начините за превенция и профилактика, за по-дълъг и здрвословен живот!

Запомнете: Здравето изисква строго съблюдаване законите на майката природа и индивидуалнта дисциплина!

Г-н Валентин Тасков
Независим консултант по геронтология,
природосъобразно хранене, физическо укрепване на здравето,
студова терапия, нетрдиционна медицина,
зонова терапия, профилактика с натурален ябълков оцет.

Допълнителна информация

Тегло 0.500 kg