Call: 0878 666 354 | Email: info@deni11.com

Общи условия

 1. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
 2. Настоящите „Общи условия“уреждат взаимоотношенията между „ДЕНИ 11“ ЕООД(наричан по-долу deni11.com), от една страна, и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.deni11.com (наричани за краткост „сайт“), от друга страна съгласно Закона за защита на потребителите.
  Тези условия обвързват всички потребители на онлайн магазина Deni11.com.
  С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Deni11.com (с изключение на линка към настоящите „Общи условия“), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези „Общи условия“.
  2. Фирма „ДЕНИ 11“ ЕООД е собственик на всичките интелектуалните права, свързани със създадените от нея решения – визуални, графични елементи и текст в рамките на настоящия уеб сайт – www.deni11.com.

 

 1. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

„ДЕНИ 11“ ЕООД е дружество, регистрирано на териториятана Република България, с адрес на управление: гр. София, бул. „Цар Бориc III“ №165 и ЕИК по БУЛСТАТ: BG201494760, телефон за връзка 0878 666 354, e-mail: info@deni11.com.

 

III. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ

 1. Регистрациятана потребителски профил в Deni11.com не е задължителна, за да използвате сайта или да задавате въпроси посредством предоставените форми за попълване. За да използвате предимствата на потребителски профил в Deni11.com обаче, първо трябва да регистрирате такъв. С него ще получите възможност да извършвате по-лесно валидни заявки за закупуване на предлаганите в Deni11.com стоки, както и редица предимства като съхраняване на данни за доставката, удобен преглед на историята на минали поръчки, техния статус и съдържание, опция за запазване на продукти в списък с желания, за да следите по-лесно тяхната цена, да оставяте коментари в сайта, да се възползвате от специални промоционални предложения и т.н. При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката.
  2. С отбелязване в полето „Съгласен съм с „Общите условия“ клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите „Общи условия“ и ги приема.

 

 1. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
 2. Личните данни, които Deni11.comполучава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката.
  Deni11.com гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите предвидени в действащото законодателство.
  2. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Deni11.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.
  3. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

 

 1. ЗАЯВКА И ПОРЪЧКА
 2. Заявкиможе да правите по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници.
  2. Поръчките се обработват в работни дни между 9:00 и 15:00 часа. За да се генерира поръчка през сайта, е задължително да регистрирате потребителски профил. Поръчването на определена/и от потребителя стока/и се извършва по следния начин:
  – чрез бутона „Купи“ на страницата на всеки продукт или чрез бутона „Добави в количката“ на страница със списък от продукти. Тези бутони добавят избрания продукт в потребителската количка, след което потребителят има възможност да добави още продукти в нея или да продължи към завършване на поръчката. При завършване на поръчката, потребителят има възможност да прегледа продуктите, които е решил да закупи, техните цени и крайната сума за плащане, както и да се възползва от допълнително намаление, ако разполага с ваучер за отстъпка или друг промоционален код. Потребителят може да завърши поръчката с вече регистриран потребителски профил или да регистрира нов. След финализирането на поръчката и изпращане на така направената заявка, на посочения e-mail ще бъде изпратено потвърждение със записа на въведената информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и други) потребителят ще бъде уведомяван от оператор по е-майл или телефон, като статуса на текущата, както и на предишни поръчки, потребителят може да следи и от своя потребителски профил в Deni11.com.

 

 1. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
 2. Крайната цена на поръчкатасе калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчаните стоки се добавя такса за доставка, в зависимост от избраните от клиента продукти и дестинация на пратката. Deni11.com има правото да променя обявените в сайта цени, без предварително да уведомява потребителите за това. При допуснатa техническa грешкa при публикуване на цените Deni11.com има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя и в такъв случай Deni11.com се задължава да върне предварително заплатената от клиента сума, ако има такава.
  2. Цената на стоките е без ВКЛЮЧЕНО ДДС.
  3. Стойността на ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ ЗА ДОСТАВКА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките.
  4. Ние не начисляваме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация.

 

VII. ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
3. Липса на телефон за контакт с потребителя.

 

VIII. НАЛИЧНОСТ И СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА:

 1. Доставките се извършват до 2 работни дни. В случай, че доставката не може да бъде изпълнена в този срок, ние ще се свържем с Вас на посочените координати за контакт и ще Ви информираме за възможното забавяне. Максималният срок за доставка е 4 работни дни.
  2. Артикули, маркирани „ПО ЗАЯВКА“ са такива, които доставяме само по поръчка на клиенти. След подаване на такава заявка ще ви уведомим за срока на доставка.
  3. Доставка – използваме куриерските услуги на ЕКОНТ. Стойността на доставката можете да изчислите предварително във виртуалния офис на ЕКОНТ
  4. Моля да имате впредвид, че възможностите не ни позволяват да изложим в този сайт всички артикули, с които търгуваме. Ще Ви бъдем благодарни да се свържете с нас и в случай, че не откриете интересуващият Ви продукт тук.

 

 1. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА
 2. Плащане при доставка (наложен платеж): При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера, заедно със стойността на самата доставка.
  2. Плащане по банков път:Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Deni11.com банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

 

 1. ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКИТЕ И ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА
 2. Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането.
  Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на Deni11.comза завеждане на рекламацията. Deni11.comсе ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.
  2. Всички стоки, предлагани в Deni11.com, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

 

 1. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
 2. Всеки потребител има право да върнезакупената от него една или повече стоки в рамките на 14-дневен срок от датата на получаването им, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина за връщането.
  2. Потребителят е длъжен да съхранява получените стоки, тяхното качество и безопасност до момента на тяхното връщане при Deni11.com. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид (напр. разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружена с всички съпътстващи я документи – касова бележка и/или фактура, гаранционна карта, упътвания за употреба и др.
  3. Транспортните разходи по връщане на стоката от клиента към Deni11.com са за сметка на клиента, като негово право е да избере дали да я донесе лично в офиса на магазина или да я изпрати по куриер. Адресът на магазина е посочен в раздел За контакти.
  Deni11.com възстановява в пълен размер сумата, платена от потребителя, без разходите за доставка до адреса на потребителя (ако са били начислени такива), не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ по реда описан в чл. 52 от ЗЗП.

 

XII. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

 1. При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.
  2. Страните решават всички спорове добронамерено, като при липса на взаимно съгласие, компетентни са българските съдебни власти, съгласно действащото законодателство в Република България.

Дата на актуализация на Общите условия: 03.09.2015